Body Factory - Targu Mures

REGULAMENT CONCURS

  1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului ,,La summer body ai muncit, o vacanță ai primit!” cu premiul (sejur în Zakynthos, Grecia) este sala de fitness Body Factory, cu sediul în Târgu-Mureș, Bulevardul Pandurilor nr. 3, CUI RO8515150. Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public gratuit, conform legislaţiei aplicabile în România, precum și pe site-ul Body Factory.

  1. BENEFICIAR

Concursul se adresează tuturor persoanelor de peste 16 ani care își achiziționează orice abonament în perioada 01.07.2018-15.08.2018 și doresc să participe pentru caștigarea unui sejur în Zakynthos, Grecia.

Excepție de la participarea la acest concurs fac angajații sălii de fitness Body Factory, precum și rudele de grad I și II.

 

  1. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfățoară în perioada 01.07.2018-15.08.2018 .

În data de 16.08.2018, de la ora 18:00 va avea loc extragerea caștigătorului,  în cadrul sălii Body Factory.

 

  1. MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

Orice persoană care își achiziționează un abonament de orice tip la sala de fitness Body Factory și dorește să participe la concurs pentru câștigarea unui sejur în Zakynthos trebuie să completeze un talon cu nume, prenume, nr. de telefon și îl va introduce într-o urnă special destinată .Regulamentul concursului este la dispoziția participantilor.

  1. PREMIUL ȘI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-un sejur în Zakynthos, Grecia, din data de 17.09.2018,pentru o perioadă de 7 nopți, pentru 2 persoane la hotelul Daisy, situat în stațiunea Tsilivi, cu mic dejun inclus. Transportul nu este inclus în premiul oferit.

În cazul în care câștigătorul nu își confirmă datele de contact sau renunță la premiu, sala de fitness Body Factory își rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câștigătorului concursului va fi anuntat direct în momentul extragerii, precum și pe Facebook și Instagram.

 

  1. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Body Factory va pastra confidențialitatea tuturor datelor celor înscriși în concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenților din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

Datele dumneavoastră vor fi folosite strict pentru a putea desemna câștigătorul acestui concurs.

 

Regulament întocmit în data de 29.06.2018, de către conducerea unității Body Factory.